Winkel

I.v.m. vakantie is de winkel gesloten van 21 augustus t/m 3 september. Bestellingen via de webshop worden in deze periode wel dagelijks verwerkt en verzonden.

Wij zijn Bath&Living, een speciaalzaak voor de inrichting van uw badkamer, toilet, slaapkamer en living. In 1995 zijn wij gestart als familiebedrijf in de wellnessbranche, maar sinds 2012 richten wij ons volledig op de verkoop van enkele gerenommeerde A-merken op het gebied van badkamerinrichting en bedtextiel. 

Wij zijn trots dat we één van de grootste verkooppunten zijn in Nederland en België van Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus en S&P. In onze winkel willen we u inspireren! Er kan uitgebreid gekeken en gecombineerd worden. U ziet bij ons de complete collecties in de winkel. En het leuke is… alles is op voorraad! U kunt thuis dus meteen aan de slag en heeft dezelfde dag nog uw badkamer, toilet of slaapkamer voorzien van een mooie, nieuwe look.

Ook de woon- en keukencollecties van Zack, Blomus en S&P zijn onderdeel van ons assortiment. Leuk voor uzelf, of om cadeau te geven.

Uiteraard wordt ons aanbod niet alleen in de winkel gepresenteerd. Ook hebben wij een complete en overzichtelijke online store www.bath-living.com

We wensen u veel winkelplezier!

Joeri Gielen
Vivi Salmans