Winkel

Welkom bij Bath&Living. De leukste badkamerwinkel voor België en Nederland!

Wij bieden u de complete collectie badkameraccessoires van het merk AQUANOVA. Met een showroom van circa 600 m² bieden wij u volop inspiratie en een totaalconcept op het gebied van badkamerinrichting.

Webwinkel
In onze webwinkel www.bath-homefashion.be vindt u het complete assortiment van AQUANOVA, accessoires in verschillende stijlen voor badkamer, toilet, keuken en living. Een overzichtelijke webwinkel met bijna alle artikelen op voorraad en een snelle, gratis* verzending.

Heeft u vragen tijdens het online winkelen? Neem dan gerust even contact op, wij helpen u graag met aanvullende afmetingen, extra foto's of alternatieven.

Showroom
Wie op zoek is naar een nieuwe badkamerinrichting wil vaak kleuren en materialen op elkaar afstemmen. Wat is er dan fijner dan alle items 'live' kunnen zien, voelen en combineren? In onze showroom vlakbij de A2 (direct voorbij Maaseik, Hamont) zijn alle badkameraccessoires sfeervol opgesteld. Onze deskundige medewerkers begeleiden u graag. Met zoveel keuze heeft u straks een prachtige, sfeervolle badkamer.

Assortiment
- Bad- en toiletmatten
- Handdoeken
- Badjassen
- Wasmanden
- Toiletbenodigdheden (borstels, rolhouders enz.)
- Pedaalemmers
- RVS accessoires voor badkamer, toilet, living en keuken
- Handdoekhaken en -stangen

En nog veel meer...

 
Bezoekadres
Kerkstraat 78
6031 CJ Nederweert

U kunt gratis parkeren voor de deur

Tot ziens!

Bath & Living

Kerkstraat 78
6031 CJ Nederweert (NL)
0031 (0)495-625991

www.bath-living.com